Wie zijn wij?

Het team van BEMA Beauty Products bestaat uit gemotiveerde Online- & Beautyspecialisten die voor u klaar staan! Ons team bestaat uit e-commerce- en logistiekmedewerkers, webdevelopers, dtp ‘r, klantenservice, schoonheidsspecialisten en visagisten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, doen we zoveel mogelijk in eigen huis, van logistiek tot marketing en van klantenservice tot inkoop. Een perfecte combinatie van Beautyjunkies, creatieve webshopbouwers, marketeers en online-gekken. Wij combineren onze vak- en productkennis op het gebied van make-up, huidverzorging & huidverbetering met onze kennis van online. Onze klanten worden gelukkig van het toevoegen van samples & proefjes afgestemd op hun huidtype. Wij houden voor jou de laatste Beautytrends bij en zijn altijd op zoek naar nieuwe mooie merken op het gebied van Cosmetica en Skincare. Ons assortiment zal ook constant blijven groeien! Wanneer u vragen heeft over bepaalde acneproducten, uw extreem droge huid of over make-up kwasten, belt u dan gerust met 053 – 20 30 290 dan krijgt u rechtstreeks een van onze specialisten aan de telefoon.

Team

Han Bruggink

Han is sinds 2009 oprichter en eigenaar van BEMA Beauty Products. Ontwikkelingen in de webwinkelbranche worden door hem op de voet gevolgd en vertaald naar nieuwe diensten en nieuwe producten, die ons assortiment nog completer maken. Afgestudeerd aan Small Business & Retail Management in Enschede en na 8 jaar bij de ING Bank actief te zijn geweest in verschillende commerciële functies gestart met BEMA Beauty Products.

Sharon Bruggink

Sharon is sinds 2009 werkzaam als tekstschrijver bij BEMA Beauty Products. Door haar jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist en visagist in de cosmetica branche voorziet ze onze klanten van tips en tricks en de laatste trends op het gebied van huidverzorging en make-up.

 

Kenneth de Bie

Kenneth is sinds 2011 werkzaam bij BEMA Beauty Products. Kenneth zorgt ervoor dat nieuwe producten of merken worden geplaatst zodra ze bij ons bekend zijn. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de bestaande producten worden bijgehouden en correct worden weergegeven op de verschillende websites. Tot slot zorgt hij ervoor dat de nieuwsbrieven elke week weer naar alle klanten worden verzonden.

 

Emmy Hop

Emmy is sinds 2012 werkzaam als administratief medewerkster bij BEMA Beauty Products. Emmy onderhoudt de contacten met onze leveranciers en is verantwoordelijk voor de retourafhandeling en administratie.

 

 

 

Sander Smit

Sander is sinds 2014 werkzaam bij BEMA Beauty Products. Sander houdt zich o.a. bezig met het opzetten, monitoren en optimaliseren van SEO, SEA en Google AdWords campagnes. Ook is hij verantwoordelijk voor verschillende marketing-,  en automatiseringsprocessen.

 

 

 

Julian Kok

Julian is sinds 2015 werkzaam als logistiekmedewerker bij BEMA Beauty Products. Julian houdt zich vooral bezig met het inpakken en versturen van bestellingen.